Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 noiembrie 2017 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
9 noiembrie 2017
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

Daca doriti ca anul acesta sa impodobiti bradul pentru Craciun diferit, aducandu-i o nota delicata, personala, Sorina va asteapta sa realizati impreuna cu ea ornamente specifice traditionale, impletite, folosind tehnica crosetatului. La primul atelier dedicat acestei teme aveti ocazia sa crosetati un Clopotel, ornament nelipsit in pomul de Craciun.
Semnificatia clopotelului de Craciun – simbol traditional al Craciunului dar si simbol al creativitatii si armoniei, reprezinta comunicarea dintre cer si pamant, dintre oameni si Dumnezeu. – clinchetul clopoteilor anunta sosirea lui Hristos pe pamant la nasterea Sa si indepartarea spiritelor rele cu acest prilej. Clinchetul clopoteilor este asociat cu Sarbatoarea Craciunului dar si cu colindele acestei mari sarbatori. Clopoteii sunt folositi si in pastorit pentru a calauzi oile pierdute catre turma (analogie a crestinismului)

Clopotelul crosetat de dumneavoastra poate fi ornament pentru brad, decoratiune pentru a personaliza pachetele de cadouri, sau pentru a impodobi coronitele de Craciun.

Investitie atelier/persoana 50 lei
Materialele necesare realizarii,sunt incluse in costul atelierulu.
Durata atelierului 2 ore.
Locuri disponibile: 10
Atelierul se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 10 ani, care stapanesc deja sau doresc sa deprinda arta crosetatului.

Pentru inscrieri- telefonic sau prin sms- 0729627003- Sorina

Locație

Casa Junilor
Casa Junilor Prundului 1
Brasov, 500123 RO
+ Harta Google