Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

11 ianuarie 2018 16:10 - 17:10

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 4:10pm on joi, repeating until 25 ianuarie 2018

Detalii

Data:
11 ianuarie 2018
Timp:
16:10 - 17:10
Eveniment Category:

Educația muzicală prin ritm, mișcare și improvizație este un segment al dezvoltării copiilor ce se poate stimula de la vârste timpurii și poate continua ulterior și în celelalte etape ale vieții.

Scopul atelierului este să dezvolte cât mai armonios și de la vârste cât mai fragede gustul pentru frumos prin muzică. Să dezvolte imaginația și creativitatea iar muzica să devină cât mai vizibilă prin mișcare. Copiii se vor familiariza cu limbajul muzical și cu instrumentele, învățând să simtă ceea ce ascultă descoperind și un limbaj al emoțiilor pe care le insuflă muzica.

Instructor: Ioana Damian Bitere
“De mică am fost condusă pe calea muzicii și am reușit să-mi împlinesc dorințele. Profesoara de muzică a fost cea care mi-a schimbat stilul și mi-a dat un alt curs vieții mele, de la muzica ușoară la muzica clasică. Astfel am urmat Liceul de muzică George Enescu, București, la secția canto clasic. Facultatea, șase ani de studii a fost o continuare a bazei formate în liceu. Ani frumoși, plini de spectacole și concerte. După finalizarea studiilor am devenit solist vocal al Operei Comice pentru Copii și colaboratoare a Operei Naționale Române. În paralel am demarat și ca profesoară la clubul Contrapunct unde am descoperit că îmi place să lucrez cu cei mici.

Am devenit și mamă. În prezent am trei copilași cărora vreau să le insuflu dragostea pentru frumos, prin descoperirea și dezvoltarea aptitudinilor fiecăruia. Astfel, în paralel cu activitățile mele profesionale am decis ca implicarea mea, în rândul celor mici trebuie să fie una semnificativă. În această perioadă urmăresc și sunt prezentă cu mare interes la cursurile Dalcroze, o metodă muzicală care mi se pare deosebită pentru copii în formarea simțului ritmic, al improvizației și al solfegiului iar din reacțiile lor deduc că fac ceea ce trebuie.

Ii aștept cu mare drag pe cei mici la ora de muzică, să descoperim împreună frumusețea muzicii cu toate stilurile ei.

Durată curs: 6 luni, 1 întâlnire pe săptămână, durată întâlnire: 1 oră*
Atelierul de muzică are loc în fiecare joi de la ora 16:10 și de la 17.10
Număr minim de copii în grupă: 5
Număr maxim de copii în grupă: 12
Vârstă copii: 3-7 ani
Investiție: abonament de minim 5 ore/lună

Locație

Academia Heidi
Academia Heidi strada Apullum, nr. 1-3
Brasov, 500096 RO
+ Harta Google