Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

21 decembrie 2017 17:00 - 18:30

Detalii

Data:
21 decembrie 2017
Timp:
17:00 - 18:30
Eveniment Category:

Ne aflăm într-o minunată și magică perioadă a anului, în care ne dorim să facem lucruri frumoase pentru ceilalți, să facem mici daruri, să oferim bucurii.
Ne propunem, in spiritul acestor lucruri, să venim în sprijinul dumneavoastră si vă inițiem în tainele linogravurii. Cunoscând această tehnică, vă veți putea confecționa singuri felicitările dumneavoastră personalizate, pe care le veți putea trimite persoanelor dragi cu urări pentru sărbătorile care se apropie. Folosind această tehnică de amprentare puteți decora hârtia de ambalaj a cadourilor, sau puteți imprima diverse materiale textile, care pot deveni ele însele niște frumoase daruri pentru cei dragi.
___________________
Vă așteptăm să vă înscrieți la atelierul de inițiere în tehnica linogravurii pentru a ne relaxa împreună într-un mod plăcut, într-un spațiu intim, pregătind bucurii celor dragi în apropierea Crăciunului!
Rezervări, prin mesaj cu titlul „Linogravură”, care sa include numele participantului si un numar de telefon de contact, la [email protected]. Veti primi mesaj de confimare a participării.

Taxa de participare este de 50 lei, iar materialele necesare sunt incluse în preț.
Varsta minină pentru a putea participa la atelierul nostru: 12 ani

Atelier organizat de artisti membri ai Asociatiei Culturale Artessentia

Locație

Casa Junilor
Casa Junilor Prundului 1
Brasov, 500123 RO
+ Harta Google