Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

29 noiembrie 2017 17:30 - 19:00

Detalii

Data:
29 noiembrie 2017
Timp:
17:30 - 19:00
Eveniment Category:

Prin metode de educatie experientiala vom trece pe rand prin diferite nivele ale increderii: increderea in sine si libertatea de a fi tu insuti, increderea in celalalt si importanta ghidajului, increderea in simturile si intuitia ta si increderea in grup.

Descriere atelierelor
1. Trust yourself – isi propune sa ajute copilul sa regaseasca vocea sa interioara, sa descopere calitatile care il fac unic si special, iar constientizarea lor sa il incurajeze sa fie liber in exprimare, in gandire si in simtire. Este un atelier prin care copilul va invata ce il face unic, care sunt limitele sale, si unde incepe libertatea celuilalt. Copiii vor fi lasati si incurajati sa experimenteze diferite moduri de exprimare care ii vor ajuta sa se simta cat mai in largul lor in cadrul grupului.
2. Trust the other – propune o serie de jocuri prin care vom explora increderea pe care o avem in ceilalti si procesul de construire a increderii. Este un atelier bazat pe joculete interactive de team-builing prin care copilul sa constientizeze ca exista si altii, sa se deschida, sa stabileasca relatii si sa invete altruismul. Putem avea întotdeauna încredere? Este bine să fim uneori temători? Copiii vor fi invatati cum, cand si in cine sa aiba incredere pentru ca mai apoi sa devina adulti echilibrati emotional si mental.
3. Trust your senses – Un atelier in care copiii vor invata si experimenta diverse moduri de a se conecta la interiorul lor, dar si de a avea incredere in semnele pe care le primesc de la corpul lor. Prin diferite exercitii de ghidaj si folosire a simturilor copiii vor putea intelege cum se pot baza pe diferite simturi si cand se pot ghida dupa acestea, precum si rolul pe care il are ghidarea pe care o primim.
4. Trust your teammates – este nivelul la care vom putea testa gradul de incredere la nivelul grupului prin diferite sarcini pe care le vor avea de rezolvat impreuna, astfel incat cooperarea si comunicarea vor fi esentiale. Comunicarea cu grupul este importanta intrucat copilul va invata sa distinga relatiile, sa invete ca o relatie se creaza si mai apoi se intretine. Jocurile sunt menite sa ajute copilul la integrarea in diferite grupuri si astfel isi va creste stima de sine si nivelul de incredere.

Activitatile au la baza metodologia invatarii experientiale, sunt interactive si pun accent pe implicarea activa si jucausa a copiilor.

Cine prezinta?
Maria Gavaneci este trainer autorizat ANC si este implicata activ in proiecte de dezvoltare comunitara si de educatie non-formala din anul 2012. A gestionat diferite proiecte europene si a livrat sesiuni de training pe teme ce tin de dezvoltare personala, lucrul in echipa, interculturalitate, educatie outdoor si voluntariat.

Program de 4 saptamani, 4 ateliere x 1.5 h.
Grup tinta: 7-12 ani, grup minim de 5 copii.
Tarif: 40 lei/sedinta.
Incepand cu 29 Noiembrie 2017.

Pentru inscrieri, va rugam sa sunati la numarul: 0737 412 654

Locație

Copiii Curcubeului
Copiii Curcubeului Strada Scolii 6
Brasov, RO
+ Harta Google