Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

10 martie 2018 18:00 - 19:30

Detalii

Data:
10 martie 2018
Timp:
18:00 - 19:30
Eveniment Category:

Ce bine ne-ar prinde uneori să ne tragă cineva de mânecă şi să ne aducă aminte că avem o înţelepciune interioară la care putem oricând apela. Numai că asta nu se prea întâmplă şi în momentele mai grele mai degrabă disperăm decât să ne conectăm cu sursa noastră interioară.

Aşa că vă invit să ne creăm fiecare propriul nostru „înţelept” care să acţioneze ca un fel de remintire constantă a ceea ce suntem, ceea ce putem sau ne dorim.

Ce vom face? Ne vom conecta la întelepciunea colectivă prin tot felul de citate şi afirmaţii, fiecare după cum simte că are nevoie, urmând ca, apoi, să accesăm subconştientul folosindu-ne de imagini. În cele din urmă, ne vom crea fiecare propria imagine la fel cum am asambla un puzzle după care îi vom ataşa mesajul important pentru noi, mesajul pe care am vrea să ni-l reamintim mereu. Nici nu va fi greu să facem asta fiindcă îl vom aşeza frumos într-o ramă, urmând să îl punem pe perete sau undeva la vedere.

Vă aştept cu tot dragul la un atelier după care, cu siguranţă, vom pleca fiecare îmbogăţiţi cu un strop din experienţa şi întelepciunea celuilalt.

Când? Sâmbătă, 10 martie, de la ora 18.

Cost: 60 de lei (include apă, ceai, fursecuri, ramă foto şi toate materialele necesare).

Facilitator: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Înscrierile se fac pe email [email protected] menţionând un număr de telefon, vârsta şi numele sau prin mesaj privat pe Facebook.

8 locuri disponibile!

Acest atelier se adresează adulţilor.

Locație

Artterapie – Brasov
Artterapie – Brasov Strada Avram Iancu nr. 76
Brasov, 505200 RO
+ Harta Google