Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

26 aprilie 2017 18:00 - 21:00

Detalii

Data:
26 aprilie 2017
Timp:
18:00 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/101212143734130

Locație

Ora0
Ora0 De Mijloc nr.133
Brasov, Romania

Organizator

Ora0

Așa zisa teamă de a vorbi în public nu are nimic de-a face nici cu vorbitul, nici cu publicul. Ne plac oamenii și ne place să ne auzim, să împărtășim experiențe, să învățăm, să creștem. Teamă, dacă vreți, ne este de necunoscut, de ridicol, de expunere, de responsabilitate, de oportunitate, chiar. Astfel că, pentru a vorbi bine în public, trebuie mai întâi să gândim și să simțim limpede în particular. Iar pentru a face asta, trebuie mai întâi să învățam să ascultăm. Aceștia sunt mușchii pe care îi vom antrena în cadrul cursului de față – mușchii ascultării active și ai vorbitului curat, curajos. Pentru că noi toți iubim asta. Doar că nu am aflat-o încă!

Structură curs
– 12 ședințe in fiecare miercuri intre orele 18.00 si 21.00 (26 aprilie- 19 iulie 2017)
(Roxana va posta pe parcurs pe pagina evenimentului, detalii interesante despre desfasurarea cursului.)

PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA!
Taxa Participare: 250 lei/LUNA (materiale incluse)- Rata de 250 de lei se plateste in avans pentru urmatoarele 4 sedinte. Datele de plata sunt fixe, indiferent de numarul de absente la curs.

Locatie: Galeria de Artă Ora0, De Mijloc 133, subsol
Locuri: 10

Pentru rezervarea locului, va rugam sa trimiteti un mesaj privat de confirmare ferma si numarul dvs de telefon, pe pagina Ora0.

Descriere facilitator
Roxana iubește. Iubește să zburde pe munți, să se cațere pe stânci, să danseze, să asculte operă și muzică rock, să-i aducă licăre de viață în ochi bunicii, să fugă-n lumea mare cât de des, să vadă chipuri fericite și priviri luminoase la cursurile ei, să citească, să întrebe, să poarte brățări, să se trezească devreme, să facă sport, să alerge după soare, să râdă cu ochii, să asculte, să vorbească, să spere, să trăiască.

Roxana face ce iubește. De 4 ani trainer de abilități soft într-o corporație multinațională, a organizat și livrat zeci de workshop-uri, traininguri, teambuilding-uri și a avut numeroase colaborări cu diverse asociații de studenți, și nu numai. Timp de 5 ani a activat în minunata lume a clubului TMI (Toastmasters Internațional), atât în calitate de membru, cât și în conducerea clubului (Președinte, Director Executiv al ONG-ului), a participat la numeroase concursuri de Public Speaking la nivel local, național și internațional, iar in prezent este certificată ACB (Advanced Communicator Bronze) și ALB (Advanced Leader Bronze) de către TMI. Multe alte lucruri s-ar putea adăuga despre munca Roxanei, însă prea puține pot purta această titulatură, când sunt făcute cu atâta drag și pasiune!
Hai și tu să o cunoști la prima întâlnire a cursului, miercuri 15 martie!