Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 iunie 2018 9:00 - 10:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 9:00am on marți and joi, repeating until 28 iunie 2018

Detalii

Data:
7 iunie 2018
Timp:
9:00 - 10:00
Eveniment Category:

Ce este Aroha?
Expertul in fitness, de origine germana, Bernhard Jakszt, a creat conceput de Aroha, lucrand impreuna cu fizioterapeuti si medici sportivi pentru a creea un program de sport care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate. Aroha este un mixaj intre miscari controlate pline de forta si miscari de relaxare. Este o combinatie unica si fluida intre miscari elementare din Haka ,dansul maurilor, Tai Chi si Kung Fu. Este un antrenament unde se lucreaza atat cu corpul cat si cu spritul, o ora in care ne eliberam de tensiunile emotionale acumluate, cu ajutorul miscarii si al respiratiei.
Aroha este recomandata pentru persoanele supraponderale, persoane care nu au facut sport dar si celor care se reapuca de activitate fizica dupa o perioada de repaos, persoanelor care au o rezistenta fizica mai scazuta, persoanelor care au dureri de articulatii si de spate, persoanelor cu musculatura slab dezvoltata. Printre beneficiile Aroha se mai afla arderea grasimilor, eliberarea stresului cu ajutorul miscarilor cu un nivel mediu de dificultate, dezvolta musculatura picioarelor, fesierului, a bratelor si a spatelui si efectul sau ajuvant in mentinerea sanatatii sistemului circulator si a inimii.
Asadar, sperand ca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa faceti cunostinta cu aceasta minunata forma de sport la centru de Terapii Leia, in fiecare marti si joi la de la ora 9.
O sedinta costa 25 de lei. Abonamentul de 8 sedinte costa 140 de lei.
Participantii sunt rugati sa faca o programare cu o zi inainte pe messenger la Dana Stefan.

Locație

Leia
Leia Calea Bucuresti, 54
Brasov, 500365 RO
+ Harta Google