Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

5 februarie 2018 10:00 - 13:30

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 10:00am, repeating until 9 februarie 2018

Detalii

Data:
5 februarie 2018
Timp:
10:00 - 13:30
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.teatrularlechino.ro/

TEATRUL PENTRU COPII “ARLECHINO” BRASOV

ANUNȚĂ ÎNCEPEREA ÎNSCRIERILOR

pentru Modul I / 2018 , al atelierelor interactive de creație ARLECHINO ATELIERUL DE CREAȚIE ȘI RECREAȚIE , care se va desfășura în perioada 05 – 09 februarie 2018 .

Modulul se intitulează REȚETARUL DE TEATRU –Facem teatru mititel , folosind un degețel… și se adresează copiilor cu vârste începînd cu 5 ani .

Pentru acest modul organizarea s-a stabilit pe două grupe a cîte 10 participanti, care se va desfășura zilnic în intervalul menționat , după următorul program :
– grupa I zilnic , ora 10.00 -11.30
– grupa II zilnic, ora 12.00 -13.30

Tariful de participare /copil este:
– 120 lei pentru participarea la modul complet ( 5 zile) , care va fi achitat într-o singură tranșă, pe bază de factură și chitanță emise de teatru.
– 25 lei/zi /participant. (pentru participanții care doresc participarea parțială – respectiv mai puțin de 5 zile )

Locuri disponibile- un număr de maxim 10 copii / grupă . ( total modul 20 participanți)
Nu se fac înscrieri peste limita de 10 copii / grupă . Aparținătorii vor opta din fișa de înscriere pentru grupa I sau II , sub rezerva respectării programului orar stabilit .
Înscrierile pentru locurile disponibile se fac în ordine cronologică , pe bază de FIȘĂ ÎNSCRIERE tip , disponibilă la sediul organizatorului și pe baza achitării taxei de participare. Au prioritate participanții care achiziționează modul complet .

Termenul limită pentru înscriere / achitare a taxei este data de 01 februarie 2018.

Organizatorul, solicită înțelegere din partea celor ce doresc să își înscrie copiii, cu privire la limitarea vîrstei , a locurilor puse la dispoziție , menționând faptul că această limitare s-a stabilit în conformitate cu prevederile legislative referitoare la sănătate /securitate în derularea oricărei activități și s-a avut în vedere oferirea unui confort corespunzător fiecărui participant la proiect , în funcție de spațiul disponibil și volumul personalului cu atribuții desemnate pentru proiect !

La finalul proiectului , copiii vor primi o diplomă de participare și obiectul/păpușa realizat în cadrul atelierelor.

Coordonatorii atelierelor sunt actorii : Iuga Adrian ,Stroe Marius, Muraru Elisabeta,Rujan Petronela, Mihaly Erika , Zaharie Manuela, Dobrescu Adrian, Vătavu Florența – ACTORI și Kovacs Tunde – artist plastic /sculptor păpuși .

VĂ MULȚUMIM ȘI VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA TEATRU !

Locație

Teatrul Arlechino Brasov
Teatrul Arlechino Brasov Apollonia Hirscher nr.10
Brasov, 500025 RO
+ Harta Google