Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 noiembrie 2017 18:50 - 20:00

Detalii

Data:
22 noiembrie 2017
Timp:
18:50 - 20:00
Eveniment Category:

Antreprenorii sunt altfel!

Ei duc un stil de viață, poate ceva mai chibzuit. Celebra revistă Forbes consideră că tocmai grija față de bani ce caracterizează stilul de viață al unui antreprenor ar trebui să fie împrumutată de noi toți, indiferent de locul de muncă sau activitătile pe care le avem. Chibzuința ne poate ajuta, potrivit publicației, să luăm decizii mai profitabile.

Antreprenorii sunt persoane care nu ar renunța nicicând la privilegiul de a decide singure cât, când și unde muncesc. În principiu, aceaste persoane adoptă un comportament întreprinzător, de esenţă activă şi sunt inovatoare.

Pentru a construi o afacere, o companie care are nevoie de o cultură organizațională sănătoasă, la care adaugă excelență prin produsele/serviciile pe care le oferă.

Valorile unui antreprenor pe care ți le propun spre discuție în întâlnirea din 22 noiembrie sunt: Libertatea, Recompensa și Speranța. Toate acestea sunt valori ale unui antreprenoriat de succes, la care întotdeauna se mai adaugă și altele, însă le vom dezbate împreună timp de aproape o oră.

Pentru acest eveniment sunt disponibile doar 8 locuri, fiind un eveniment ce aduce informații foarte utile pentru un Antreprenoriat, altfel!

Formularul de înscriere este aici (aveți inclusiv detaliile despre locație):
https://goo.gl/forms/aYg6cK1u7cCnLsR33
Biletul de acces presupune o investiție de doar 5 lei (costul pentru partea logistică a evenimentului).

Antreprenoriatul este un stil de viață pentru foarte mulți, bazându-se pe libertatea de exprimare, independența financiară și faptul că fiecare poate avea succesul pe care și-l dorește.
Află cât de important este să îți cunoşti ţelul în viaţă şi modul de a-l atinge.

Sunt un antreprenor ce a investit în mai multe arii de activitate și te aștept pe 22 noiembrie, ora 18:50 la un Antreprenoriat, altfel!

Sunt disponibile doar 8 locuri!

Locație

Brasov, Romania
Brasov, Romania Brasov, RO + Harta Google