Pensiunea Casa Tepes Brasov

Pensiune

Postat în: Pensiune

Pensiunea Casa Tepes Brasov 

Pensiunea Casa Tepes Brasov este situată la o distanță de 0,5 km de centrul istoric al orașului Brașov și la 5 km de stațiunea Poiana Brașov. Pensiunea oferă un spațiu de cazare generos, camere spațioase, fiind un loc ideal tât pentru relaxare, cât și pentru activități de afaceri.

Camarele dispun de balcoane, minibar, TV cu ecran plat, canale prin cablu, Wi-Fi gratuit. De asemenea, fiecare cameră are baie privată dotată cu uscătoare de păr, duș și articole de toaletă gratuite. Terasa este mobilată și există spații pentru fumători special amenajate. În zonele publice oaspeții au la dispoziție cadă cu hidromasaj. Micul dejun este inclus în ofertă și poate fi servit în sălile pensiunii.

Parcarea nu necesită rezervare, este gratuită și se află pe proprietate. Pensiunea dispune de cameră pentru păstrarea bagajelor, facilități business, serviciu de trezire la ora solicitată de viziatori, iar recepția este deschisă non-stop.

Pensiunea Casa Tepes se bucură de o înalta apreciere a aspeților, conform comentariilor independente, datorită facilităților oferite și a prețului imbatabil.

Imagini: Booking.com

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Personal0
Confort0
Locatie0
Calitate/pret0
Scrie un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one